Strieder lederwaren heeft zijn kennis en verkoop van leder al sinds jaar en dag uitgebreid met een groot assortiment  lederwaren in onze winkel.

Zo hebben wij een behoorlijk assortiment lederen businesstassen van het merk Plevier en de ouderwetse schooltassen van het merk Ruitertassen.

Op het gebied van klein lederwaren voeren wij de merken zoals C&B, Patchi, Burkely en Secrid. Zeker de cardprotector van Secrid is momenteel een zeer geliefd item. Deze beschermd al uw pasjes tegen beschadiging en het (ongewenst) uitlezen van uw RFID en NFC kaarten.

Maar ook voor reistassen, rugtassen en koffers bent u bij ons aan het goede adres. Merken zoals Samsonite en Eastpak  zitten bij ons zeker in de collectie, maar ook voor goedkopere koffers en tassen kunt u bij ons terecht.

Bent u op zoek naar een mooie en goede lederen broekriem dan moet u zeker een bezoekje brengen aan de winkel. Wij hebben hier een zeer grote sortering herenriemen in allerlei soorten en maten. Wij bieden zelfs de mogelijkheid om ter plekke een riem te snijden uit een van de vele huiden die wij op voorraad hebben liggen. Tevens hebben wij een grote collectie bewerkte riemen van Sendra.