onderhoudProducten van leder vragen om onderhoud, vooral om het te beschermen tegen vlekken en uitdroging. Bij ons vindt u een breed scala aan onderhoudsproducten met en zonder kleur toevoeging.

Zo verkopen wij voor de lederen bankstellen en het lederen interieur van uw auto al sinds jaar en dag het product Cosmetic voor leather.

Dit product is verkrijgbaar in kleurloos, of wanneer uw leder wat opfrissing kan gebruiken eventueel met kleur. Het gaat hier om een vloeibare crème die gemakkelijk is aan te brengen door middel van in- en uitsmeren.

Ook voor het onderhoud van lederen jassen en schoenen hebben wij diverse producten op voorraad. Een van onze meest verkochte producten is leervet van ‘TJAGERTJE.

‘TJAGERTJE verkopen wij in naturel, zwart en bruin en is zowel verkrijgbaar in kleine blikjes als in grote potten van 1 kilo.

Tevens verkopen wij lederolie voor het insmeren van artikelen die echt soepel moeten blijven zoals hoofdstellen, zadels en rijlaarzen.

Ook voor schoenen in gladleder, suède, nubuck of reptielleder kunt u bij ons terecht voor diverse onderhoudsproducten in potjes, tubes of spuitbussen.

Voor het schoonmaken van uw lederen producten verkopen wij lederzeep en diverse reinigingsmiddelen voor zowel suède als glad leder.

Mocht u uw schoenen of andere lederen producten een geheel andere kleur willen geven dan hebben wij ook diverse soorten verf in ons assortiment . Omdat leer in het dagelijks gebruik nog rekt is leerverf een elastische verfsoort zodat deze niet kan breken.